Voetreflexzone massage

Voetreflexzone massage

vrm-closup

De beide voeten zijn verdeeld in zones die het gehele lichaam reflecteren. Een voetreflexmassage bestaat uit diagnose en behandeling van deze drukpunten. Sommige zones zijn bijvoorbeeld futloos of koud en hebben stimulering nodig, andere zones zijn opgezwollen en warm en worden gekalmeerd.

Een vitaal lichaam en blij gemoed is gebaad bij een goede lichamelijke, emotionele en energetische doorstroming. Mijn specialisme is het onderzoeken en behandelen van blokkades in de doorstroming. Het eigen herstellende vermogen wordt hierdoor gestimuleerd en patronen worden veranderd. Cliënten voelen zich na een massage bijzonder ontspannen, meer in contact met zichzelf en hebben handvatten om ook zelf de doorstroming of energetische balans te verbeteren.

Gun jezelf deze fantastische manier om je gezondheid of herstel te ondersteunen. De kosten zijn 50 euro per behandeling van ongeveer 60 minuten, of 3 keer voor 120 euro, exclusief evt. reiskosten. Geen vergoeding via ziektekostenverzekering. Je kunt mailen voor een afspraak, of een behandeling bestellen of kado doen via de webshop.