kruidenproducten

Welkom in deze webwinkel waarin je het assortiment pure en onbespoten kruidenproducten van de Weserberghof kunt vinden. Alle kruidentheeën, tincturen en zalven zijn door mijzelf geproduceerd met zelf gekweekte of wild geplukte kruiden van het Weserbergland. Het drogen en verwerken van de kruiden gebeurt handmatig, met liefde voor de planten en de natuur en op duurzame wijze. Hierbij staat het behoud van de werkzame bestanddelen van de kruiden voorop. Een deel van de kruidenolie voor uitwendig gebruik is samengesteld met olie van Jojoli, en etherische olie van Neil’s Yard.

Om postverzendingen te verminderen is afhalen mogelijk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Overleg hierover kan via email. Ook is een deel van het assortiment verkrijgbaar bij SJAPOOTJES, een super leuk hoeden /platen/ curiosa winkeltje op de Vleeshouwerstraat 42 in Dordrecht.

Omdat ik afwisselend op het land en in de stad ben varieert de levertijd. Ik bericht hierover na bestelling via email. Voor vragen, kruidenadvies, of op maat samengestelde kruidenthee, tinctuur of olie kun je altijd mailen. Veel plezier van mijn producten (klik rechtsboven op shop of selecteer rechts eerst categorie) en hartelijke groet,

Ilona Kamp, natuurgeneeskundig therapeut sinds 1996, weserberghof@gmail.com

1 reactie op “kruidenproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *